Danske PSK Award - OZ1GEJ and OZ2BX HjemmesideGå til indhold

DKPA - Den danske PSK Award Series


DKPA - The Danish PSK Award Series

Kongeriget Danmark er et konstitutionelt monarki og et fællesskab bestående af egentlige Danmark i Nordeuropa og to autonome konstituerende lande, Færøerne i Nordatlanten og Grønland i Nordamerika, med Danmark som hegemonial del, hvor det resterende retlige, den udøvende og lovgivende magt hviler. Danmark er opdelt i fem regioner og i alt 98 kommuner (amter). Grønland og Færøerne har selvstændig status og er stort set selvstyrende. Bortset fra de officielle administrative system i Danmark, EPC har tildele tre ekstraordinære EU-områder i landet - Anholt Island (DK.DX.AN), kristne Øer (DK.DX.EH), og Hessel Island (DK.DX.EH) . Amatør præfikser i kongeriget Danmark er 5P, 5q, OU, OV, OW, OX, OY, OZ, og XP. Bemærk venligst, at OY præfiks kan anvendes på Færøerne, og præfikser OX og XP - i Grønland. Blot for at fortælle dig, at vi på nuværende tidspunkt har to officielle EPC-stationer med tilladelse i Mainland Danmark - 5P1EPC og OZØEPC.

Den danske PSK Award Series (DKPA) er blevet udarbejdet af Europa-PSK Club den 13 maj 2011. Denne pris serie er baseret på administrative geografi i Kongeriget Danmark og udstedt for PSK kontakter med forskellige danske regioner og amter, som regerede nedenfor. Awards fra DKPA serier kan påberåbes af enhver licenseret radio amatør klub stationen eller DMS / SWL støtteberettigede under EPC Awards almindelige regler
, der kan fremlægge bevis i form af ADIF log PSK kontakter i overensstemmelse med de særlige tildeling regler nævnt nedenfor.

Kontakter er gyldige på eller efter den 10. juni 2006. Kontaktet eller overvåget stationer bør EPC medlemmer. Som en undtagelse fra reglen ansøgeren kan bede tildeling manager til at omfatte hans kontakt med ingen-EPC medlem i tilfælde, hvis hun / han kender for 100% korrekt EU-området og Grid Locator af denne station. Brug venligst relevante felter for dit ADIF log at holde sådanne oplysninger klar (EU-området skal skrives ned i "Kommentar» område i # XX.XX.XX format, f. eks.
#DK.SD.VA ( Danmark-Syddanmark- Varde kommune ) og stationens Grid Locator skal skrives ned i "GRIDSQUARE» felt i XXØØXX format, hvor "X" er et brev fra A til Z, og "Ø" er et nummer fra Ø til 9). Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer af nogen art, så tøv ikke med at kontakte de DKPA Award Series manager - Lars Henneberg, OZ1HPS.

«DKRPA» - Danmark's Regioner PSK Award

Den DKRPA Prisen er udstedt for to-vejs PSK kontakter eller SWL / DMS rapporter med alle fem regioner i Danmark (DK.HS, DK.MJ, DK.NJ, DK.SD, og DK.SJ) plus to selvstændige bestanddel lande, Færøerne (DK.FO) og Grønland

(DXDA-2294 - DXDA-2299).

«DKCPA» - Danmark's Kommune PSK Award

DKCPA-20, DKCPA-40, DKCPA-60, DKCPA-80 og DKCPA-90 priser er udstedt for to-vejs PSK kontakter eller SWL / DMS rapporter med 20, 40, 60, 80, og 90 forskellige nuværende EU-områder (Kommune ) i Danmark (alle EU-områder startende med "DK" derinde koder) henholdsvis på tidspunktet for ansøgningen.
Hver DX territorium Grønland fra DXDA-2294 til DXDA-2299 inklusiv kan bruges som en "Joker"til erstatning af manglende EU-området i Danmark.
SE DKCPA og DKRPA lister

Tilbage til indhold