EPC klub - OZ1GEJ and OZ2BX HjemmesideGå til indhold

Efter megen stilstand på sender området, fik jeg interesse for den digitale form igen. Jeg har har for mange år siden kørt megen Packet, Gtor, RTTY m.m.
Det startede i november 2008 med de første QSO´er og det er siden blevet til ca. 6000 QSO´er og er stadig meget aktiv.
Ved at blive medlem af den Europæiske PSK klub er man fælles om den form for kommunikation, og så har den en god og flot Awards program og kontest hvis man har den interesse.


Den europæiske PSK Club

Den europæiske PSK Club, eller EPC forkortet, er en uformel klub af amatører radio dedikeret operatører til at opretholde høje niveauer af amatør radio kommunikation på PSK . Dens formål er at fremme aktivitet og gode resultater på PSK og på alle amatør bands. Medlemskab er gratis for enhver licenseret radio amatør, klub eller SWL. Alle vores ledere arbejder på frivillig basis. En høj kvalitet og farverigt medlemsbevis i PDF-format sendes via e-mail til nye medlemmer, når medlemskab er givet. Hvert nyt medlem er tilknyttet et unikt "EPC Number", som er bevaret for livet. En EPC nummer er aldrig recirkuleres, og det er opført i Membership Records evigt.
Alle EPC medlemmer er berettiget til at deltage i forskellige klubbens aktiviteter og tildeling programmer. Giv venligst denne information til andre, du tror kunne være interesserede i at deltage i vores klub.

Eksempel på Awards

Tilbage til indhold